Cascada Cailor

Cascada Cailor din Maramures este un fenomen natural uimitor situat in Romania.

În fiecare an, sute de cai coboară pe coasta abruptă a muntelui și se bucură de priveliștile uimitor de frumoase de-a lungul drumului. Vederea acestor cai sălbatici alergând în voie prin natură este deloc uluitoare.

In trecut vecinii vorbeau despre cascada:

În calitate de vizitator al acestui loc unic, am avut șansa să văd o turmă de peste cincizeci de cai galopând pe versantul dealului, la rând.

A fost incredibil să le asist grația și agilitatea în timp ce manevreau în jurul stâncilor, copacilor și altor obstacole în călătoria lor în jos.

Era ceva atât de liniștit în a fi într-un colț atât de izolat al naturii, urmărind aceste creaturi maiestuoase făcându-și drum prin el nestingherite de interferența umană. A fost cu adevărat remarcabil de privit!

Am plecat simțindu-mă inspirată după ce am văzut această etapă remarcabilă de frumusețe pe care Mama Natură ne-a dăruit-o.

Vorbe din trecut despre Cascada Cailor

Stând în vârful Borșei, România, și privind în afară la orizont, sunt uimit de frumusețea absolută a peisajului său natural. Într-o zi senină – ceea ce pare să fie de cele mai multe ori – această priveliște maiestuoasă este de neegalat.

Dar nimic nu se apropie de măreția cascadei Cailor

O cascadă de 90 de metri înălțime situată în apropiere. În timp ce stau pe loc și ascult vuietul lui tunător, sunt fascinat de puterea și puterea lui.

Sentimentul de a sta lângă o asemenea minune glorioasă este de nedescris. De fiecare dată când mă vizitez, simt că spiritul meu a fost ridicat din trup; eliminând toate stresurile și grijile pe care viața le aduce cu ea.

Ceața din apa în cascadă creează o atmosferă aproape suprarealistă plină de pace și liniște – este ca și cum ai fi transportat într-o altă lume cu totul!

Pensiunea CASA ANA-MARIA se afla la 150 Km de cascada, pentru cei care doresc sa ajunga acolo, urmariti link-ul de Google Maps: https://goo.gl/maps/bPMTh3NxXn6rjymn9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *