Cazare în Maramureș

ACASA > CAZARE MARAMUREȘ

Pensiunea CASA ANA-MARIA

Rezervare Cameră

Cazare în Maramureș

Maramuresul oferă o experiență unică si incitantă tot timpul!

Cunoscută pentru cultura sa tradițională

Există o mulțime de opțiuni din care să alegeți când vine vorba de cazare în Maramureș

Case tradiționale sau cazare moderna?

Tipuri diferite la camere de închiriat, călătorii pot găsi cu ușurință ceea ce au nevoie la prețuri care se potrivesc bugetului lor

Cazare în Maramures, începand cu 150 Lei / Camera

Camera 1

Pat Dublu & Pat Single

Baie & Dus Privat

Camera 2

Pat Dublu & Baie în Cameră

2 persoane

Camera 3

Pat Dublu & Baie în Cameră

2 persoane

Camera 4

Pat Dublu & Baie în Camera

2 persoane

Camera 5

Pat Dublu & Baie în Cameră

2 persoane

Camera 6

Pat Dublu & Baie în Cameră

2 persoane

Cazare Maramureș cu mâncare tradițională

Vizitarea Maramureșului din România este o experiență de neuitat, fără ca oricare alta. Cazarea din Maramureș este unică și oferă vizitatorilor șansa de a experimenta ospitalitatea tradițională românească.

De la pensiuni și mic dejun ciudate ascunse în satele rurale la cabane rustice amplasate în dealurile rurale, există nenumărate locuri pentru a vă bucura de un sejur confortabil în Maramureș.


Cea mai bună parte a cazării în Maramureș este mâncarea tradițională care vine cu ea. Mâncăruri gătite local, care evidențiază ingredientele locale, sunt servite cu fiecare sejur, oferind un gust delicios al modului de viață pentru localnicii care trăiesc în această regiune.

Vizitatorii pot găsi mâncăruri tradiționale precum mămăliga, ciorbă de burtă și sarmale.

Cum este în Maramures anotipul de Iarnă?

Maramuresul iarna este ca a trai intr-un basm. Peisajele acoperite de zăpadă sunt cu adevărat uluitoare, iar munții împăduriți cu un strat suplimentar zapadă oferă o liniște care nu poate fi găsit nicăieri altundeva. În fiecare dimineață, o pătură de alb acoperă pământul, făcând să pară ca și cum ai pășit într-un vis.

Puteți lua parte la activități precum schiul sau plimbările cu rachete de zăpadă pentru a aprecia cu adevărat frumusețea naturii. Chiar și atunci când nu este zăpadă pe sol, Maramureșul este încă unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în timpul iernii.

Cerul nopții limpede și cristalin oferă vederi de neegalat asupra stelelor și planetelor, în timp ce aerul curat este perfect pentru plimbări lungi prin dealurile sale ondulate.

Toamna în Maramureș este cu adevărat uluitoare.

Dealurile și văile ondulate care alcătuiesc peisajul devin inundate de nuanțe vibrante de portocaliu, roșu și galben pe măsură ce copacii se schimbă în ținuta de toamnă. În această perioadă a anului, tuturor le place să meargă la plimbări lungi pe drumurile întortocheate de munte pentru a admira toată frumusețea acestui anotimp, dar si a Maramureșului.

Turiștii se mai opresc adesea în drumul lor pentru a culege flori sălbatice sau pentru a gusta mere proaspăt culese din livezile din apropiere. Aerul curat de toamnă poartă arome familiare precum fumul de lemn și sirop dulce de arțar, care îmi aduc mereu amintiri frumoase din copilăria petrecută în Maramureș.


În nopțile reci, nu există nimic ca să vă adunați în jurul unui foc cu familia și prietenii pentru căldură și o conversație bună. De multe ori grupurile prăjesc castane peste flăcări deschise în timp ce își spun povești despre aventurile preferate, descoperite împreună în această regiune pitorească a României.

Vara in Maramures este unul dintre cele mai frumoase si memorabile anotimpuri din timpul anului.

Dealurile verzi luxuriante, presărate cu sate pitorești, sunt o priveliște de văzut. În timp ce rătăcesc pe aleile întortocheate, ochii mei admir priveliștile uimitoare care se întind pe kilometri întregi în toate direcțiile.

Aerul curat de munte poartă o notă de flori sălbatice și iarbă proaspăt cosită, umplându-mă de un sentiment de bucurie și uimire de fiecare dată când îl inspir.


În timpul verii, există multe activități de care se pot bucura în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism sau participarea la festivaluri populare tradiționale precum Mărțișor sau Hora Mare.

Oriunde te duci poți găsi artizani care fac meșteșuguri, cum ar fi țesut covoare și pictură în ceramică.

Dacă te simți aventuros, poți chiar să-ți încerci mâna la păstorit la una dintre fermele locale!

Primavara in Maramures: O priveliște magică cu parfum!

Aerul din Maramureș este umplut cu un parfum dulce, floral, iar dealurile joase, care alcătuiesc o mare parte din peisaj, sunt acoperite de iarbă verde strălucitor și flori sălbatice. În acest sezon, cerul pare să atingă înălțimi pe care nu le atinge niciodată în restul anului, permițând zile petrecute la picnic afară cu familia sau prietenii.


Satele din Maramureș prind viață în această perioadă, deoarece piețele locale își deschid porțile și oamenii din orașele învecinate apar în masă pentru a sărbători evenimente precum nunți sau festivaluri religioase.

Muzica populară live care plutește pe alei se îmbină cu sunetele râsului și conversației, creând o atmosferă atât de unică în această parte a României.